Jävla skit...

Var in idag och Max fick kortison sprutor i lederna, men olyckligtvis fann vi pålagringar på en innetå och misstänkt på den andra innertån.. Så Just nu är det skit med tre tår och en såg inte bra ut, sa veterinären, vi får se hur kortisonet fungerar men det känns hopplöst just nu..

Jag vill vakna ur denna mardröm..

Tungt beslut

Jag och Jens står framför det tyngsta beslutet någonsin, Jag orkar inte tänka på hur det ska bli.


Max har blivit sämre, vi får ibland bära honom ner för trapporna, han ligger för det mesta och sover, han sätter sig eller lägger sig när vi är ute och går. Han har ont, och det gör så ont att se honom så här. Vi vill hans bästa, vi tänker på honom i första hand, och vi vill aldrig att han ska få lida och känna smärta. Amputera tårna och vänta på nästa belastning känns inte som ett alternativ.
I morgon ska vi in och ge honom en kortison spruta i vardera tass. Visst det kan funka, en kortare tid, men vi kan inte låta honom gå på kortison månad efter månad bara för att vi till varje pris vill ha honom kvar.
Men det är tungt att fatta det och ta det sista beslutet och låta honom somna in, Han är vårt allt, och vi är beredd att göra vad som helst för honom.. det är så förbannat orättvist.. Jag är så arg! Arg över att det är vårt lilla hjärta som blir drabbad av det här. Jag vet inte hur vi ska klara detta.

Max min prins, utan dig vet jag inte, jag ser hopp men jag vet vad sanningen och det mest realistiska är.

Jag är rädd.. Det är overkligt och jag känner mig tom..








Fredag!

Hallå hallå! Nu drar jag och Kyra upp till Ljusdal och hälsar på min barndomsvän Christine! :) På söndag blir det jakt igen :P Utställning på Ljusdals BK!

Skriver igen på Söndag!

Ha det!

Ozzy Högbo Internationella 5-6 Sep

Ozzy ställdes i Högbo, helgen 5-6 sep. läs on hans resultat här: Grattis!




Utställning Gävle Rottweilerklubben 6 sep -09


Utställning söndag, rottweilerklubben hade utställning i Gävle. Det var mycket hundar anmälda, i Kyras klass var det 11 tikar. Vi slutade 5:a med HP efter att domaren tackat några för dagen och plockat ut dom 5 hundar som skulle placeras. Syster Maya fick en 3:e placering samt HP och syster Trolla fick en 4:e placering med HP, Brorsan Hector fick en 2:a placering samt HP. Grattis!

Jag ställde även Kyras mormor i veteran klassen och det var jätte häftigt, hon är nämligen 14 år! där blev det en 2:a placering och hon belönades med HP för att hon är pigg och glad!
Stora syster Zyrran fick ett 1:a pris och gick vidare och blev 5:a i bruksklassen. Store bror Hector fick även han ett 1:a pris men blev tyvärr inte placerad i öppenklassen.

Bedömning:

Feminint huvud.
Något långsträckt.
Tillräckligt utvecklad kropp.
Tillräcklig benstomme.
Normala vinklar.
Rör sig ännu något ostabilt.
Trevligt temprament.
Välvisad.

Domare: Inger Dalhle från Norge.




Jag träffade även Kyras pappa Håkan:) Guuuuud vilken fin hund! Så snygg!


Utställning Rimbo 5 Sep -09


Utställning i lördags och det gick kanon, en 1:a placering med HP och BIR, gick vidare till gruppfinalen och blev BIG 1:a och gick sedan vidare och blev BIS 5:a:D

Bedömning:

Feminin tikvalp.
Välformat huvud.
Korrekt bett.
Mörka ögon.
Högt ansatta öron.
Något utåt tåad fram.
Fint förbröst.
Härlig kropp.
Utmärkt bakställ.
Rör sig valpigt.
Tät blank päls.

Domare: Anna-Lena Munkvall.




Tisdag:)

Anmält till Lindesberg idag, skickat anmäningarna och betalat! Har även bokat stuga från lördag till söndag, helgen 26-27 sep. billigt faktiskt, 450 kr blev det:) Perfekt! 

Jag har även hunnit med att klickat hem världens snyggaste tröja:D bild nedan, lånad av http://nordicwildlife.se/ Där jag beställt den från:)





Tills vi hörs igen, ha det gott

RSS 2.0